mateřská školaškolní družinaškolní jídelnazákladní škola

Halloweenská párty

WP_pruh

V předvečer podzimních prázdnin se u nás ve škole konala Halloweenská párty. Za svitu svíček žáci a jejich rodiče vstoupili do tematicky vyzdobené tělocvičny, kde je hned u dveří přivítal kostlivec. Pro všechny účastníky byla nachystaná celá řada soutěží a aktivit, které probíhaly na různých stanovištích.
Žáci si vyzkoušeli tradiční halloweenskou soutěž v lovení jablek ve vodě či chytání jablek uvázaných na provázku. Vyráběla se také halloweenská dekorace – pavoučí kloboučky a ořechoví panáčci. Pro nejmenší tu byly rébusy a omalovánky s halloweenskou tematikou a hrály se i kuželky – ale pozor, místo koule se používala dýně! Kdo měl chuť, mohl si vyřezat strašidelnou dýni, kterou si pak odnesl domů. Ale musel dávat pozor na mumie, které se tu objevily celé zahalené v toaletním papíře! Během párty probíhalo hlasování o nejlepší masku večera. Tři nejlepší masky získaly sladkou odměnu.
Velký dík za realizaci párty patří nejen paním učitelkám, ale také kuchařkám, které připravily strašidelné občerstvení v čele se záhrobním dortem.
Aktualizace 1.11.2015: přidáno HD video.