základní škola

Plavání začalo… a pokračuje

WP_pruhVe středu 6. 9. se žáci 3. až 5. ročníku vydali do Jihlavy, aby v místním bazénu zahájili plavecký kurz. Jak jim to jde, se dozvíte příští středu (no, radši slíbíme čtvrtek), kdy přineseme i více fotografií. 😉
Aktualizace 21.9.2017
Ve středu 20. 9. proběhla 3. lekce plaveckého výcviku. Žáci si v jednotlivých družstvech vyzkoušeli skoky do vody, různé druhy plavání a na závěr si měli možnost pohrát v malém teplejším bazénu.
Aktualizace 1.10.2017 a 7.10.2017




20. 9. 2017






27. 9. 2017
Plavecký výcvik úspěšně završil 4. lekci. Zdokonalili jsme nácvik plavání. Zpočátku jsme upevňovali své dovednosti s pomůckami v podobě destiček, podkov a gumových koleček. K závěru jsme už zvládli přeplavat celý bazén za pomoci svých sil a radosti z nově nabitých zážitků. Těšíme se, co nás čeká v další lekci!



4. 10. 2017
Přinášíme vám další nové zprávy z již 5. lekce plavání, ze středy 4. října. Děti zdokonalovaly svoji obratnost s nejrůznějšími pomůckami v podobě podkov, destiček apod. Někteří naši plavci se zúčastnili plavecké soutěže měst, jež v tento den probíhala. Zdárně uplavali několik bazénů bez jakýchkoliv pomůcek a za odměnu dostali od pořadatelů diplom a odznak. I dnes měly děti prostor skotačit v teplém bazénku a hrát skupinové hry. Do školy jsme se vraceli šťastní z úspěchů a natěšeni na výborný oběd.