základní škola

Druhý stupeň – Kino | Sport | V přírodě (VI. 2024)

Druhý stupeň v kině
Již tradičně zakončujeme školní rok návštěvou kina v Dačicích. Letos jsme navázali na filmové představení z loňského roku Gump – pes, který naučil lidi žít a užili jsme si pokračování s názvem Gump – jsme dvojka.

Sportem ku zdraví!
Poslední dny před letními prázdninami tráví žáci druhého stupně sportem. Ve středu 26. června jsme se vydali na místní hřiště, kde jsme odehráli turnaj ve volejbale a v ringu. Některé zápasy byly výsledkově vyrovnané, proto jsme si s chutí zahráli další set, který rozhodl o vítězství. Prožili jsme příjemné sportovní dopoledne.

Cvičení v přírodě
Již tradičně patří k závěru školnímu roku nejrůznější hry v přírodě a stejně tomu bylo i letos. Ve čtvrtek 27. 6. se žáci druhého stupně rozdělili do týmů a vydali se směrem na Strážný vrch. V terénu museli prokazovat nejrůznější znalosti a dovednosti jako např. práci s mapou, hod na cíl… Všichni zvládali zadané úkoly výtečně a skvěle spolupracovali. Na závěr byly vyhodnoceny nejlepší týmy. Příjemné dopoledne jsme zakončili opékáním buřtů na školní zahradě. Poděkování patří všem účastníkům akce.

kino

sportovní den
sportovní den

cvičení v přírodě
cvičení v přírodě
cvičení v přírodě